Eric Pearl

Dr. Eric Pearl és a Kapcsolatteremtés

Dr. ERIC PEARL az az ember, akinek köszönhetően egyre többen  tapasztalhatják a „Reconnection”, a “Kapcsolatteremtés” gyógyító frekvenciáját.

A nemzetközileg elismert gyógyító számtalan tévéműsorban szerepelt az Egyesült Államokban és világszerte, folyamatosan tart előadásokat, szemináriumain pedig már több mint 70.000 személy (2010.júniusi állás szerint) megtanulhatta tőle a módszer alkalmazását.

***

Munkájáról több könyv is beszámolt. A „Heal others, heal yourself” – „Gyógyíts másokat, s gyógyítsd önmagad” ill. magyar fordításban „KAPCSOLATTEREMTŐ GYÓGYÍTÁS – Gyógyulj meg, és gyógyíts másokat is!” c. könyvében írja meg részletesen a módszer történetét, saját élményeit, tapasztalatait, valamint gyógyulásokat is.

A „Reconnection” következetesen visszatérő jelenségei tudományosan kutathatóak, mégis az általa történő gyógyulások túlmutatnak mindazon, amit eddig orvostudományról, fizikáról, gyógyításról hittünk.

A Los Angeles-i illetőségű alapító, Eric Pearl nagy érdeklődést váltott ki a vezető orvosok és kutatók részéről világszerte – köztük az Egyesült Államokban a Jackson Memorial Kórház, az UCLA, a Cedars-Sinai Egészségügyi Központ, a VA-kórház, a Minnesotai Egyetem, a Miami Egyetem Orvosi Fakultása és az Arizonai Egyetem munkatársaiból is. Jelenleg is számos intézményben folynak új kutatási programok olyan neves kutatóorvosok irányítása alatt, mint Dr. Gary Schwartz, Dr. William Tiller és mások.

Forradalmian újszerű gyógyító képességei megjelenése előtt Eric 12 éven át rendkívül sikeres kiropraktőri gyakorlatot folytatott. 1993 augusztusában fedezte fel, hogy szokatlan „adományt” kapott. A 12 esztendei hagyományos kiropraktőri praxisát követően egyszerre a gyógyítás egy egészen más fajtájának közvetítő közege lett: csatorna, amelyen gyógyító energia árad keresztül.

Noha túlságosan sokat utazik ahhoz, hogy fenntartsa kiropraktőri praxisát, szemináriumainak és személyes foglalkozásainak résztvevői folyamatosan arról számolnak be, hogy Eric „adománya” a súlyos betegségek széles skálájának leküzdésében segít nekik – többek között rosszindulatú daganatok, az AIDS-hez kapcsolódó betegségek, a krónikus fáradtság szindróma, születési rendellenességek és csontdeformitások esetében is.

A páciensek (és az orvosok!) hétköznapi és klinikai környezetben egyaránt tanúi voltak e gyógyítások eredményeinek, amelyek egyszerűen azáltal mennek végbe, hogy Eric a TESTÜKHÖZ KÖZEL TARTJA A KEZÉT.

***